Beek - Ubbergen

Vrijwilligers

Onze parochie heeft naar schatting zon 60 vrijwillige medewerkers (exclusief de circa 70 koorzangers). Er is veel te doen, vieringen mee vorm geven (denk hierbij aan: koster, acoliet, collectant, lektor), voorbereiding van vieringen (1e H. Communie, het H. Vormsel, de gezinsvieringen), schoonmaken, onderhoud kerkhof, zieken bezoeken, bezorgen van het parochieblad en kerkbalans, eveneens vastenaktie, administratie, besturen, en vele andere zaken. Ook uw deelname of hulp zijn welkom. Kies aan de rechterkant over welke taak u meer wilt weten.

Wij zoeken een aantal nieuwe vrijwilligers. Zie aan de rechterkant welke vrijwilligers er actief en nodig zijn in onze parochie.


Artikel in De Rozet, 5 sept 2013

VRIJWILLIGERS GEZOCHT. (hopelijk niet met een zoeklamp)

WIE WIL EN KAN ONS HELPEN ???????
De "Superstars" zoeken mensen die kunnen helpen met het poetsen van de kerk. Doordat er een paar dames afvallen om gezondheidsredenen, hebben zij dringend aanvulling nodig. Ongeveer eens per 6 weken wordt er met een groepje gepoetst en een enkele keer na extra feestdagen. Onze kerk ziet er prachtig uit en het zou fijn zijn als dit zo kan blijven.
Daarom...... aarzel niet en meld u aan. tel: 024-6841431 (Pastorie)

VERTROUWELIJKE FUNCTIE: De leden en bijdrage administratie gaat via het programma Navision op de computer. Dit wordt momenteel door 2 dames gedaan. Helaas moet een dame afhaken vanwege de gezondheid. Alleen is het erg veel werk en daarom zoek ik iemand die wil en kan helpen. Samen sta je sterk!!!!!!!!!!!
Corry Vermeulen, tel: 024-6841431 of 06-53409972